PÅ GÅNG
6
feb

Medlemsmöte och klimatsamtal

Välkomna på medlemsfrukost och ett viktigt och spännande samtal med fokus på omställningar i näringslivet för att bekämpa klimat- och miljöförändringar kopplat till vår egen region. Samtalet tar utgångspunkt i FNs globala mål 12 och 13 som handlar om hållbar konsumtion och produktion samt klimatförändringar och leds av Johanna Palmér, VD på Östsvenska Handelskammaren.

Med i samtalet är Mattias Lindahl Professor in EcoDesign and Ph.D. in Machine Design vid Linköpings Universitet, Mia Sköld, oppositionspolitiker i Norrköpings Kommun för miljöpartiet och Andreas Andersson, vd och ägare av Avfallspartner AB. Vi kommer tillsammans diskutera hur långt vi har kommit, goda exempel, vad som krävs för att nå målen, vad vi kan göra regionalt, hur hållbarhet blir lönsamt, vad politiken ska bistå med och mycket mer…  Självklart ges det tillfälle till diskussion och frågestund.

I samband med frukosten kommer vi även informera om och hålla en omröstning kring föreningens upplösning och övergång till nätverk inom Östsvenska Handelskammaren.

Vi ses den 6 februari kl 7.30- 9.00 på Kammarforum i Norrköping - anmäl dig via denna länk